Stranger Things 5.sezon ne zaman çıkacak ?

Stranger Things 5.sezon çekimleri başladı

Stranger Things’in beşinci ve final sezonu yapım aşamasında.Senaristler grevi nedeniyle yaşanan gecikmelerin ardından nihayet başlandı. Netflix, bu önemli anı kutlamak amacıyla oyuncuların sete dönüş fotoğrafını paylaştı. 2016’da başlayan dizi için bu, büyük bir kilometre taşıdır.

Stranger Things 5.sezon ne zaman çıkacak
Stranger Things 5.sezon ne zaman çıkacak ?

Gönderilen fotoğrafta, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard ve Sadie Sink gibi tanıdık yüzlerin yanı sıra, geçtiğimiz Haziran ayında katılan Terminatör serisinin ünlü oyuncusu Linda Hamilton da yer alıyor.

Bu makalemiz ilginizi çekebilir.

Ancak, Hamilton’ın karakteri hakkında hâlâ herhangi bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz yılın başlarında başlaması planlanan beşinci sezonun yapımı, Hollywood grevleri nedeniyle durmuştu. Ancak şimdi, setteki oyuncuların geri döndüğü ve yapımın resmi olarak başladığı açıklanmış durumda.

Netflix, daha önce beşinci sezonun senaryosunun ilk satırlarını ve ilk bölümün adının “Chapter One: The Crawl” olacağını duyurmuştu. Ancak, dizinin merakla beklenen sezonu hakkında henüz daha fazla detay paylaşılmış değil.

Stranger Things’in beşinci sezonunun yapım aşamasına geçilmiş olması, dizi severlerin heyecanını doruk noktasına çıkardı. Oyuncuların sete dönüşüyle birlikte, dizinin final sezonu için beklenen an geldi. Merakla beklenen bu sezonun neler getireceği konusundaki sır perdesi devam ediyor

Sete dair paylaşılan fotoğraf ile bir nebze olsun aralanmış durumda. Stranger Things hayranları, dizinin finalini sabırsızlıkla beklerken, bu efsanevi hikayenin nasıl sonlanacağını görmek için büyük bir heyecan içinde beklemeye geçti.

Netflix resmi sayfası için buraya tıklayabilirsiniz

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık